Vraagje Over Verdoving.

Author:
Marcolien
Posted:
di, 06/05/2007 - 00:31
Hallo, iedereen hier op deze site.
Ben hier nieuw, dus weet niet helemaal hoe het werkt.
Maar ik heb een vraagje over verdoving bij het trekken van verstandskiezen.

Ik ben allereerst erg bang om naar de tandarts te gaan.
Maar toch ga ik wel netjes op controle.
Mijn tandarts zegt zo ongeveer al 3 jaar dat mijn verstandskiezen eruit gehaald moeten worden. Brrrrr!
Ik ben in februari dit jaar toch eindelijk maar gegaan en heb toen eerst een verstandskies in de bovenkaak laten verwijderen.
De tandarts die ik normaal altijd heb was toen met vakantie, dus had ik een andere tandarts van de praktijk waar ik altijd ga. (beviel trouwens prima).
Maar die kneep tijdens het verdoven in mijn wang, echt niet heel hard ofzo, maar zodat ik de verdovingsspuit niet voelde. en idd, echt bijna nix van gevoeld.
Idiaal dus. voor de week daarna heb ik weer een afspraak gemaakt bij diezelfde tandarts, voor mijn andere verstandskies in de bovenkaak.
Ik nam dus aan dat hij het weer het zelfde zou doen, maar dit keer kneep hij dus niet in mijn wang. En voelde het dus ECHT wel! Heb nog keihard in mn eigen hand geknepen, maar dat hielp dus ook niet.
Heb gelukkig wel bij allebij de kiezen totaal geen last gehad van pijn tijdens en na de behandeling. Voor mij dus geen paracetamol en ibrufen gelukkig.
Nu heb ik voor over 4 weken een afspraak gemaakt bij de tandarts waar ik altijd ga.

Nu wilde ik aan de deskundige hier op de site, is het erg gek als ik aan de tandarts vraag of ie ook in mijn wang wil knijpen tijdens het verdoven??

Ofwel doen jullie dit ook wel is en word het wel is aan jullie gevraagt, heb het idee dat het heel gek is als ik dit vraag.

Vriendelijk bedankt.
Groet Marcolien.
Van Leeuwen

Het is helemaal niet gek hoor als u dit vraagt. Gebeurd echt wel vaker dat mensen specifieke wensen hebben die gweoon nageleefd kunnen worden. Als dit voor u de prik verlicht dan is dat voor zowel u ls uw tandarts toch alleen maar positief?

Gr. Maurice
di, 06/05/2007 - 07:35 Permalink