Vraag voor de tandarts

Author:
koraalduivel
Posted:
wo, 10/05/2011 - 15:58
Ik kan op 11-10-2011 2 inplantaten laten plaatsen in de onderkaak.
Dit alles voor een klikgebit.
Er moet wel wel wat kaakbeen worden verwijderd voor de ruimte.
De tandarts zei wel dat ik een mooie brede onderkaak had.
Mijn grote angst is de de verdovingsprikken hoeveel worden er dat?
En heb je naar de ingreep er veel last van?

Mvg koraalduivel
Paramedic

Mijn grote angst is de de verdovingsprikken hoeveel worden er dat?


Mee eens wat vV schrijft, tandarts zou dit zelf moeten vertellen.
Maar, die prikjes voel je eigenlijk nauwelijks, hoeft u niet bang voor te zijn.
Als ik u mocht verdoven zouden het eerst twee volkomen pijnloze prikjes worden, en daarna nog vier kleine prikjes waar u door de eerste twee ook helemaal niets van voelt.
do, 10/06/2011 - 18:58 Permalink
patries8

Help zit er doorheen. Vandeweek voor implantaat voortand gegegaan maar tijdens ingreep kon deze niet geplaatst worden. Ik had geen genoeg bot. (er zijn foto's genomen vantevoren en ook een 3 d foto).
Hoe kan het nou dat dit pas te zien was tijdens de behandeling? Er is een stukje uit mijn gehemelte gehaald om de wond te dichten en moet nu 4 maanden wachten. Heb niets gehoord van poeder of wat dan ook. Over twee weken gaan hechtingen eruit. Ik ben hevig teleurgesteld ik was bloed nerveus en dan dit. Heb nu een invisible retainer wat ik niet mooi vind. De tand die er in zit (het is voor mijn voortand) is te lang en ik heb nu een lange voortand als ik mijn mond opendoe. Neem aan dat dit ernstig kan verkleuren dus eet thuis zonder deze retainer. Heb me al voorgenomen om als ik ergens heenga alleen water zal drinken geen koffie of thee of wat dan ook ivm verkleuringen en niet te eten in gezelschap. Etentjes, lunchafspraken, koffie visite gaat dus niet. Ja kan wel heengaan is alleen maar gezellig maar eten ho maar. Moet dan dat ding uitdoen om verkleuringen te voorkomen en zie dat niet zitten in gezelschap trouwens mijn eten loopt half mijn mond uit. Hoe doet iemand anders dit? Hoe kan ik die retainer schoonmaken? Kan het kwaad als ik hem de hele dag draag? Heb hem snacht ook in omdat ik anders met mijn tong in het gat/wong hang en dan geen oog dicht doe.
De implantoloog heeft mijn kroon eruitgehaald en de wortel in twee gedeeltes verwijderd. Nu moet ik 4 maanden wachten en ook 4 maanden met de retainer lopen. Ik heb het niet goed begrepen klopt het dat bot zomaar aangroeit dan? Geen poeder geen stuk uit mijn heup in ziekenhuis? Hij heeft niets gezegd. Kan ik vragen om een andere retainer die wel mooi is zodat de gekke lange tand weg is? Lijk net een konijn durf amper mijn mond open te doen.
Kan ik wel een implantaat krijgen dan (hij zei van wel).Heb het echt gehad na deze teleurstelling. Hij zei dat het nu langer dan 1 jaar gaat duren.Hoop op een antwoord van iemand of van een tandarts.
Bedankt!
vr, 01/11/2013 - 15:56 Permalink