Vooruitbetaling implantoloog normaal?

Author:
wmkok
Posted:
di, 04/20/2010 - 10:22
Beste,

Ik moet een implantaat laten plaatsen. Nu vraagt de implantoloog echter of ik 100% vooruit wil betalen. Anders voert hij de werkzaamheden niet uit.
Dit vind ik erg vreemd. Waarom zou je 100% vooruit betalen? Je betaalt toch altijd pas bij levering? Is dit normaal?

Dank.
Spiegeltje

Als het gaat om levering van goederen van bedrijven aan particulieren (consumentenkoop) kan maximaal 50% vooruitbetaling worden verlangd, maar daar is hiervan geen sprake. Bepalend is wat hierover staat aangegeven in de algemene voorwaarden die de implantoloog hanteert. Deze moet u hier op wijzen. Ik geloof niet dat het erg gebruikelijk is dat 100% vooruitbetaling wordt verlangd, maar ik heb het wel eerder gezien. U kunt natuurlijk altijd een andere implantoloog zoeken als het u niet bevalt.
di, 04/20/2010 - 20:27 Permalink
vV

als de implantoloog u alleen ziet voor 1 enkel implantaat en daarna nooit weer, is er sprake van een bepaald risico. Dat zal geboren zijn uit negatieve ervaringen in het verleden die hem/haar veel geld gekost hebben. En nee dat is niet uw schuld, natuurlijk betaald u wel de nota ntejes op tijd etc, maar de implantoloog is blijkbaar dermate hard tegen een muur gelopen dat dit het resultaat was.

Aan u om er wel of niet mee akkoord te gaan.
wo, 04/21/2010 - 11:21 Permalink