Voel me zo ziek

Author:
Emily the Strange
Posted:
zo, 04/08/2007 - 22:38
Was al jaren heel erg bang voor de tandarts, en uiteindelijk is mijn gebit sterk verslechterd door a. geen tandarts en b. slecht functionerende schildklier en bijbehorende medicatie. (Tot de schildklierproblematiek had ik hele mooie tandjes).

Woensdag is bij mij alles onder narcose getrokken, prothese geplaatst. Nu valt de pijn 100% mee (afgezien van een paar blaartjes) maar ik voel me zo vreselijk lamlendig, fysiek ziek. Ik heb moeite met slikken en het zweet staat me overal als ik maar een vinger oplicht.

In de weken voor de operatie heb ik trouwens twee keer keelontsteking gehad en hiervoor antibiotica gehad.

Vandaag wel met de kaakchirurg gebeld, die zei dat ik gewoon mijn pijnstillers moest slikken en dat het dan allemaal wel goed zou komen. Vandaag was statistisch gezien de slechtste dag... en als ik het niet vertrouwde dan kon ik wel in het ziekenhuis opgenomen worden.

Help?
Irfan

Beste Emily,

Probeer het behandelen zoals je wanneer je ziek bent. Houdt je rustig, neem pijnstillers en probeer uit te zieken. En houdt voor de rest je temperatuur goed in de gaten. Mocht je richting 39 graden gaan, dan moet je zeker even contact opnemen met het ziekenhuis.

Succes Irfan
di, 04/10/2007 - 10:30 Permalink
Emily the Strange

Bedankt voor je antwoord, Irfan. Ik slaap al zes dagen meer dan ik in het laatste half jaar geslapen heb, dus dat rustig houden lukt wel. Ben nog steeds iets koortsig, maar rond de 39 graden kom ik nooit (heb een normale lichaamstemp van onder de 36).

Hartelijk dank voor de adviezen. Ik ga weer onder de wol!
di, 04/10/2007 - 17:07 Permalink
femm

ja, wij koudbloedigen komen niet zo hoog..,;)

lekker gaan slapen emily..rust lekker uit..wie weet heeft alle stress/narcose de waardes ook weer wat ontregeld..je weet maar nooit.. neem je tijd... je komt er wel weer
di, 04/10/2007 - 19:36 Permalink