Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Vieze smaak na extractie verstandkiezen | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Vieze smaak na extractie verstandkiezen
Fatmie
Offline
Laatst gezien: 5 maanden 1 week geleden
Geregistreerd: 02/01/2020 - 18:07
door Fatmie za, 02/01/2020 - 18:17
#1

Hallo,

Afgelopen donderdag heb ik in de middaguren twee verstandkiezen laten trekken bij de kaakchirurg. Onder en bovenkies, waarvan de onderkies (lichtelijk) was ontstoken.

Dit gjng vrij gemakkelijk, boven was binnen paar seconde eruit en onder een minuutje.

Nu heb ik, na twee dagen sinds extractie, best wel een vieze smaak in de mond.

Ik spoel heel lichtjes (dus niet uitgebreid gorgelen, maar een beetje heen en weer bewegen met mijn hoofd) met zout + gebruik ook een mondspoeling met chloorhexidine twee keer per dag. Dit doe ik sinds gister avond.

Voor de rest heb ik niet zoveel pijn, heb de eerste dag wel heel veel last gehad (kon niet slapen, bonkende hoofdpijn) maar had vannacht nergens last van. Ik slik ibu 600 gram 2 a 3 keer per dag.

Nu ben ik wel heel bang voor de vieze smaak/geur.. is er iets waar ik op kan letten of iemand enig idee waar dit door komt? Ik poets wel gewoon en rager ook. Mijn wang is trouwens bijna niet opgezwollen (liep twee dagen te koelen). Volgende week begin ik met stage dus wil geen complicaties!

Ik keek net in de spiegel, ik zie een een bij de onderkaak een gat en het is rood erin, maar je ziet wel dat het een gat is.. ik ben bang dat de bloedstolsel eruit is.

Bedankt alvast!