vieze geur bij verwijderen healing abutment

Author:
Anoniem (niet gecontroleerd)
Posted:
wo, 12/21/2016 - 15:42
Beste Tandartsen,

bij mij is een implantaat vrij gelegt bij de KC, hierop is een healing abutment geschroeft,

deze is er na een maand af gehaald bij een tandarts die een kroon gaat zetten. je rook toen helemaal niks bij het eraf draaien maar omdat de tandarts de verkeerde maat stift had om een mal te maken draaide deze het healing abutment er weer op en moest ik een week later weer terug komen.

een week later werd het healing abutment er weer afgedraaid en ik ging zowat over mijn nek van de vieze geur. volgens de tandarts was het normaal dat er wel eens bacterieen mee in kwamen werd mij verteld. ze heeft het wat schoongeblazen en ik heb met de goede stift eindelijk kunnen happen.
daarna werd het healing abutment weer terug geschroeft maar nu maak ik mij toch enigsinds zorgen of die bacterieen daar kwaad kunnen voor het implantaat?

dit heb ik verder niet gevraagd en ze zijn nu 2 weken met vakantie,dus begin januari gaat het abutment er pas weer af en word de kroon geplaatst.

ik spoel nu met waterstof peroxide. wat mij opvalt met de waterstofperoxide is zeer pijnlijke zenuwsteken aan een kies rechtsonder waar de wortel van bloot ligt omdat het kaakbot erg is gezakt. is dit ook normaal?