Verwijdering verstandskiezen, nu pijnlijke bult naast wond.

Author:
MayDay
Posted:
do, 07/01/2010 - 19:23
Hallo,

Ongeveer 5 weken geleden heb ik aan de linkerkant van mijn mijn mond mijn 2 eerste verstandskiezen bij de kaakchirurg moeten laten trekken omdat ik echt te weinig ruimte had in mijn mond.
Pas na 3 zeer pijnlijke ontstekingen had ik de moed om naar de kaakchirurg te stappen. Ik ben ontzettend bang voor de tandarts geweest, altijd al.
Nu viel me de ingreep 100% mee, trekken was zo gebeurd, en de napijn, nouja, ik mocht geen ibuprofen slikken ivm prednison en antibiotica maar ik heb me prima gered met enkele paracetamolletjes.

Nu heb ik na al die weken nog altijd 'gaten' in mijn mond, een week geleden kreeg ik last van ik dacht een aft aan de binnenkant van mijn rij met tanden, naast het gat van de verstandskies. Omdat ik vaker last heb van loze vochtblaasjes (auto-immuunziekte) heb ik deze geprobeerd door te prikken, echter was dit extreem pijnlijk en heel erg hard!
Na een week word dit erger, ik heb er echt niet meer in geprikt, maar wat zou dit kunnen zijn?
Het doet me denken aan een ontsteking, het 'klopt' namelijk.. Maar een abces is niet hard, toch?

Morgen wilde ik de tandarts bellen maar vanwege mijn angst hoor ik natuurlijk liever dat het heel normaal is en wel weer wegtrekt..

Bedankt voor jullie reacties.