Verstandskiezen operatie! Vliegen?

Author:
Spewyyyyy
Posted:
di, 01/07/2014 - 22:23
Hallo,

Afgelopen maandag zijn mijn beide verstandskiezen (rechts) verwijderd bij de kaakchirurg. Ik ga morgen een weekendje snowboarden in Oostenrijk, is het verstandig om op zo'n korte termijn te gaan vliegen en snowboarden? Of kan ik problemen verwachten?

Ik hoor graag.
Delana

Ik ben een leek hoor, maar zou denken dat als je nu nergens last van hebt, het waarschijnlijk wel goed gaat...

Maar als je merkt dat je daar je hartslag voelt (omdat het klopt of ontsteekt) dan lijkt het mij wel erg vervelend om te gaan sporten. En je lichaam moet misschien wel even bijkomen van de ingreep. Het ligt er ook helemaal aan wat voor ontstekingsrisico er is denk ik?? ik zou in elk geval wel wat ibuprofen meenemen en misschien chloorhexidine voor het geval dat je problemen krijgt.
Toen ze bij mij aan één kant getrokken waren had ik weinig klachten, het genas vrij langzaam ondanks spoelen, maar er ging niets mis. Maar aan de andere kant duurde het erg lang voordat ik mijn kaak weer goed kon openen (een week of 4 voordat ik meer dan 1 vinger dikte tussen mijn lippen kon houden). Als je niet goed kan eten is een vaknatie met sport sowieso natuurlijk onhandig.
di, 01/07/2014 - 23:35 Permalink