Verstandskiezen laten trekken, nu slik ik dingen in + groot zwart gat.

Author:
Miskuh
Posted:
ma, 01/04/2021 - 23:30
Dag allemaal!

Twee weken geleden ben ik naar de kaakchirurg geweest om mijn twee rechter verstandskiezen te laten trekken. Allemaal goed en wel. Paar dagen pijn gehad, maar die trok na ongeveer 5 dagen weg.

Nu viel het mij op dat er aan de onderkant een groot gapend gat zit. Er zit nog wel een hechting daar in de buurt, maar een andere heeft blijkbaar losgelaten. Aan de bovenkant voel ik de hechting nog losjes zitten. Aan de zijkant van het tandvlees voel ik losse sliertjes zitten.

Nu neem ik aan dat dat gat aan de rechterkant vanzelf wel dichtgroeit en die hechting bovenin vanzelf wel oplost, daar maak ik me niet zo druk om...

Waar ik me wel druk om maak, is het feit dat ik nu al 2 dagen lang om de aantal seconden kleine stukjes... iets.. inslik. Ik vraag me af wat het is. Het gat onderin spoel ik dagelijks met zout en lauw water en zo'n speciaal spuitje. Denk dus niet dat het etensresten zijn? Is het de hechting die loslaat? Ik vind het vooral raar dat het al een paar dagen is, hetgeen wat ik aan het inslikken ben... Moet ooit een keer op zijn, toch?