verstandskies laten verwijderen

Author:
cindy83
Posted:
di, 03/20/2007 - 16:22
Ik heb gister om 09.00 uur mijn verstandskies rechtsonder laten wegsnijden. Toen ik thuis kwam had ik best trek in eten dat heb ik ook gedaan ik heb een kadettje gegeten wel helemaal plattegedrukt. Nu vraag ik mij af of dit wel heeft gemogen. Ook omdat ik ibroprofen 600mg had meegekregen had is dus wat gegeten toen ben ik even gaan liggen en toen ik wakker werd ben ik uiteindelijk wel flauwgevallen.

Het lijkt namelijk dat mijn hechtingen ook al loslaten. Is dit wel goed gister behandeld en nu al laten ze los ben bang dat er troep tussen komt omdat ik wel gewoon eet en geen vloeibaar eten eet.
Ik moest vandaag beginnen met spoelen en dit doe ik nu zo voorzichtig mogelijk omdat ik bang dat die hechtingen eruit gaan.
En klopt het dat het lijkt alsof je wang ook is meegehecht dat stukje is al losgelaten.

Voor de rest zag ik er behoorlijk tegen op maar stelde het niets voor. Na de behandeling en nu alleen wat pijn wat doortrekt naar mijn oren (net oorontsteking) en een hele dikke wang wat minder word als je ibroprofen inneemt neem alleen geen 600 mg meer maar 400.
MoniqueDM

Was de verdoving al uitgewerkt toen je aan het kadetje begon? Anders loop je namelijk het risico fors op je wang of tong te bijten.
Natuurlijk moet je de behandelde kant wel ontzien met eten, dus eet in ieder geval aan de andere kant.

Bij het operatief verwijderen van een verstandskies in de onderkaak wordt meestal inderdaad een stuk van de wang vastgehecht. De zwelling is ook normaal.
Dat gevoel dat er hechtingen loskomen......, zijn dat niet de uiteinden die aan de knoopjes zitten?

Monique
di, 03/20/2007 - 17:32 Permalink
lindadegraaf

Je wang wordt niet minder dik vanminder pijnstiller hoor!
Ik heb zelf 2 weken met een dikke wang gelopen..

Bij mij was mijn wang niet vastgehecht(door de kaaschirurg) waarom wordt dit gedaan
wo, 03/21/2007 - 23:12 Permalink