Verslag onder- en bovenkaakoperatie

Author:
niessie
Posted:
zo, 09/09/2007 - 12:51
Ik ben nu inmiddels bijna twee weken verder. Ze hebben mijn boven- en onderkaak gedaan. De operatie zelf schijnt erg moeilijk en lang geweest te zijn, maar hier heb ik niks van gemerkt. Ik moest eigenlijk de hele dag na de operatie op de intensive care blijven, maar ik was zo wakker dat ik meteen naar mijn kamer mocht. De rest is erg meegevallen, heb tot nu toe geen pijn gehad. Wel vond ik het de eerste dagen erg moeilijk om te drinken en te eten. Dit komt door de verdikking (lees: mijn hoofd had het formaat van een voetbal). Nu gaat het eten en drinken gelukkig supergoed. Bij mij zijn ook gelukkig mijn kaken niet op elkaar vastgezet. Wat ik wel heel vervelend vind is dat ik mijn tanden niet kan poetsen.

Ik heb helaas wel een andere vervelende bijkomstigheid, namelijk uitslag! En dan echt over mijn hele lichaam. Waarschijnlijk ben ik dus allergisch van de antibiotica of van de pijnstillers. Gelukkig is het nu weg aan het gaan.

Nou als iemand vragen heeft, kun je het me gerust stellen..
niessie

Ja, bij mij was het nog heel dik en ik kon mijn kaken nog niet ver genoeg van elkaar af krijgen. Het ging moeizaam, dus toen heb ik besloten het niet te doen. Ik poets nu trouwens mijn tanden wel, alleen nog niiet met tandpasta.. wel naspoelen met mondwater. Met tandpasta voelt het echt ijskoud aan in mijn mond...

Hoe is het nu bij jou M@ris?
ma, 09/24/2007 - 13:54 Permalink