Valse Tanden,en verschillen

Author:
satiana Cloud
Posted:
zo, 10/21/2018 - 18:04
Betse lezers
ik vroeg me af of er valse tanden bestaan die je niet hoeft uit te nemen.
Op internet vond ik iets over tandprothesen en dat je die dus kunt laten inzitten s'nachts. Ik weet echter niet of dit waar is aangezien er dan een andere site het tegenovergestelde zegt. Komt een prothese overeen met implantaten?
Ook vroeg ik me af hoeveel dan zo een volledig gebit zou kosten.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, alvast bedankt.
vV

kosten hangt erg samen met aantal implantaten wat geplaatst moet worden. Maar je vraag is te specifiek (het is per persoon verschillend wat er kan of moet voor een bepaald eindresultaat) dat ik toch moet verwijzen naar je tandarts, die is prima in staat je goed voor te lichten of je eventueel naar de juiste persoon/zorginstelling door te sturen.
ma, 10/22/2018 - 14:13 Permalink
satiana Cloud

Als antwoord op door vV

ik heb het al gevraagd aan de tandarts en die zei dat het momenteel nog niet nodig is (ik heb nog al m'n tanden), maar ik wou gewoon weten of het bestaat of er valse tanden zijn die je kunt laten inzitten.
Mijn tandarts zegt ook dat het afhangt van de staat van het kaakbeen. Ik wil namelijk niet wachten tot ik effectief een vals gebit nodig heb terwijl mijn kaakbeen het al begeven heeft.
Maar toch bedankt voor te antwoorden, de prijzen zullen inderdaad afhangen van bepaalde factoren ik ga me binnenkort eens informeren.
ma, 10/22/2018 - 21:57 Permalink
vV

Als antwoord op door satiana Cloud

is er sprake van (ernstige ) parodontitis of niet, en wat is de staat van het gebit? of implantaten kunnen hangt van meer factoren dan alleen aanwezigheid voldoende kaakbot af, bv lijden aan systeemziekten (diabetes ed).
di, 10/23/2018 - 09:31 Permalink