Trekken verstandkies

Author:
Sengira
Posted:
do, 06/29/2006 - 09:28
Afgelopen maandag heb ik m'n verstandskies laten trekken/snijden/boren door de kaakchirurg; k vond het geen pretje maar t gaat aardig okee :)
Alleen is mijn wang vreselijk opgezwollen, ik wist niet eens dat dit kon gebeuren dus heb ook niet preventief gekoelt met ijs.
Nu neemt de zwelling al wat af maar ik voel sinds vanmorgen duidelijk de wond, het is een irritant gevoel, niet echt pijn, dus dat valt mee, maar mijn wang gloeit helemaal, hij is enorm warm; niet heel dik meer, maar wel warm dus.
Is dit een normaal gevolg van de behandeling of duidt dit op eventuele ontsteking?
Bedankt alvast voor t antwoord :) Maak me nogal gauw zorgen :)

N.B En is het normaal dat het rond de wond wat wittig is? Ik kan goed achterin kijken nu, en zag vanmorgen wat witte plekjes.
minique

Ik durf niet op al je vragen antwoord te geven, maar dat wittige rond de wond is vaak een vliesje dat bij de genezing hoort. Vergelijk het maar met een soort korstje.

:smt006 Monique
do, 06/29/2006 - 19:11 Permalink
schaiko

Ik heb ook van die witte plekjes gehad nadat ik verstandskiezen heb laten trekken, na 2 weken waren ze bijna volledig weg, dus maak je geen zorgen. Heb je trouwens geen spoelmiddel gekregen voor tegen infecties, zoals Isobetadine ofzo? Het is wel erg belangrijk dat je je mond beschermt tegen slechte bacterieën!
vr, 06/30/2006 - 23:41 Permalink