toch nog kaakchirurg

Author:
illya
Posted:
za, 07/15/2006 - 19:42
had voor maandag een afspraak bij een kaakchirurg in Genk maar heb het niet langer volgehouden en een hele lieve tandarts gevonden die de twee probleemtanden heeft getrokken.
Nu heb ik 2 dagen later nog steeds heel veel pijn aan de tand(het gat) waar een ontsteking zat(zit??) en ik ben als de dood dat het is overgeslagen naarde tanden ernaast of er gewoon nog fijn zit.
ben nu al 8 dagen augmentin aan het slikken en brufen 600.
ik vraag mij af of ik maandag alsnog gewoon kan gaan en vragen of hij kan kijken of alles nu echt in orde is of dat ik dan wordt weggestuurd omdat ik de tanden al heb laten verwijderen en ook geen brief meer heb van de tandarts.
Al zou er niets meer aan de hand zijn en moet ik deze pijn gewoon uitzitten dan vind ik dat prima maar ik heb nu nog steeds geen rust en zou zo graag te horen krijgen dat alles oke is en ik vertrouw mijn lichaam niet meer.
de wond voelt aan alsof hij ontstoken is en ik ben vandaag begonnen met spoelen zonder veel effect.Is dit gewoon de ontsteking die eruit moet of is er meer aan de hand???????????
illya

heb aan de rechterkant gewone pijn maar aan delinkerkant is het een aanhoudende druk op mijn kaken richting neus en naar mijn gewricht en de wond zelf voelt alsof de kies nog getrokken moet worden.

zal me wel aanstellen maar als ik morgen niet ga en er toch problemen zijn dan kan ik bij mijn eigen tandarts niet terecht want die heeft hier geen verstand van,de tandarts die zo lief was te helpen is op vakantie en als ik een nieuwe afspraak bij de kaakchirurg moet maken wacht ik weer 10 dagen .tegen die tijd hebben mijn kids het hele huis verbouwd.ontdekte vandaag een muurschildering in de hal en onze hond mist een aantal plukken haar die eruit geknipt zijn.
kan me niet voorstellen dat ik twee keer bof en dan weer een tandarts vind die nog even na zijn tijd een wildvreemde helpt.
zo, 07/16/2006 - 17:16 Permalink
illya

ben niet gegaan en heb afgebeld in de hoop dat het vanzelf beter wordt.

ben dan ook niet bang voor de tandarts maar wel voor de kaakchirurg na 2 vervelende ervaringen en zag er enorm tegenop.
Nu ik gebeld heb en nergens meer terecht kan word de pijn uiteraard weer erger en ik hoop dat ik de juiste keuze gemaakt heb.
Tot nu toe is alles wat ik beslist heb verkeerd uitgepakt en heeft de boel alleen verergerd
Weet iemand of er misschien ook kaakchirurgen zijn of tandartsen die de bevoegdheid hebben om ontstekingen te verwijderen en een privepraktijk hebben voor het geval dat.
ma, 07/17/2006 - 09:52 Permalink
Moon

Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt, toch de afspraak met de kaakchirurg hebt afgebeld, maar vervelend dat je daarover twijfeld.

Als er al zoveel is gebeurd, dan is het logisch dat je je lijf niet meer vertrouwd. Als je pijn toeneemd, kan je altijd de kaakchirurg of de tandarts nog bellen en dan kan je hopenlijk snel terecht!
En anders is een huisarts ook nog een optie, voor antibiotica en/of pijnstillers om je erdoorheen te slepen tot je bij de kaakchirurg/tandarts terecht kan.

Veel sterkte!
ma, 07/17/2006 - 10:08 Permalink
illya

ben al 10 dagen antibiotica aan het slikken en het helpt niet echt.

heb vanmorgen het stomste gedaan tot nu toe door af te bellen want nu de pijn van de wond afneemt is de ontstekingspijnj weer terug alleen nu aan de kies ernaast en kan ik weer van voor af aan beginnen.

ga vanmiddag of morgen maar terug naar mijn tandarts voor een foto maar denk niet dat die goed nieuws heeft.
ma, 07/17/2006 - 12:06 Permalink