Schroef In Inplantaat Wil Niet vast

Author:
Misterkilobyte
Posted:
vr, 02/03/2017 - 16:02
Ben van morgen bij mijn tandarts geweest, omdat mijn steg vorige week los is gaan zitten.
Nu heb ik een steg op 2 inplantaten, doordat ik vorige week bij mijn tandarts ben geweest, heeft hij de schroefjes aangedraaid die zaten los.
Maar na 2 dagen zaten ze alweer los, dus afspraak gemaakt en 2 nieuwe schroefjes besteld door mijn inplantoloog, van morgen heen geweest maar nu blijkt dat 1 van de schroefjes geen houvast meer heeft in de inplantaat, hij trekt niet goed aan zeg maar.
Nu heeft hij er nieuwe afdekkapjes op gezet omdat hij er ook wat tandvlees omheen heeft verwijderd, en ik 2 weken mijn ondergebit niet kan gebruiken.
Nu is mijn vraag hoe zal hij het over 2 weken wel vast krijgen dan, hij zal ander schroefjes bestellen zij ie.
Heb inplantaten van het merk Nobel - maar die schroefdraad is toch zo hard dat de draad niet zo maar doordraaid, de schroefjes waren volgens hem niet gebroken, maar de 1 was wel wat korter dan de andere heb het zelf gezien, zou er in die ene toch een stukje achtergebleven zijn? als dat zo was zij mijn inplantoloog dan zal hij kijken dat hij het stukje er uit kan krijgen met geluidsgolven apparaatje en anders moet er een inplantaat bij gedraaid worden.
Ben alleen basis verzekerd, maar hoe zit nou zoiets, na 5 jaar los gaan zitten en niet weer vast te krijgen, dat is toch slecht van fabrikant Nobel dat ze afgbroken zijn en of door gedraaid hoe kan dat altijd nooit geen last gehad, valt dit ook binnen een garantie?

ja het is een heel verhaal, maar zit er maar mooi mee momenteel

Mvg
gaele