Scheve mond

Author:
Emma1337
Posted:
wo, 12/12/2018 - 22:57
Hoi hoi lezers!

Mijn naam is Emma (20) en ik heb een scheve mond. Ik heb rond mijn 17e een beugel gehad met elastiekjes voor ongeveer iets minder dan een jaar. Ik heb altijd al een beetje een scheve mond gehad met lachen, maar na mijn beugel is dit mij meer gaan opvallen/erger geworden. Ook heb ik een lichte overbeet, mijn kin staat een klein beetje terughoudend in vergelijking met de rest van mijn gezicht. Ik vroeg mij af of iemand mij kan helpen mee denken, want ik heb het idee dat mijn kaken dus niet helemaal recht staan en mijn mond vandaar zo scheef staat. Ik heb een aantal foto’s die ik zal bijvoegen en ik hoop dat iemand mij wat meer info kan geven.
Attach
vV

sorry, maar met die foto's kan ik niets. Naast dat je je hoofd scheef lijkt te houden, is het zo niet herleidbaar of het alleen de weke delen zijn waar de asymmetrie zit of in het gebit, of in de kaakopbouw, of in meerdere punten samen.
Daarvoor zal je toch echt (opnieuw helaas) een orthodontist moeten opzoeken, dan kan met fotos en modellen bekeken worden waar het echte probleem zit, en wat er mogelijk aan te doen is.
do, 12/13/2018 - 10:45 Permalink