Pijn en ontsteking na 1 week verstandskiezen laten verwijderen

Author:
Blooop66
Posted:
do, 07/05/2018 - 23:03
Hallo dit is mijn eerste keer op deze website. Vaak gelezen maar niet de nood gehad om wat te plaatsen. Maar het zit namelijk zo dat vanaf vandaag 1 week geleden ik mijn alle 4 verstandskiezen en 1 kies links onder heb laten verwijderen onder volledige narcose in het ziekenhuis door een kaakchirurg. Toen ik wakker werd had ik wat last van mijn keel maar dat was het. De eerste dag ging het goed. De tweede dag begon ik te spoelen en mijn tanden rustig aan te poetsen. De kaakchirurg had mij een mondspoeling voorgeschreven en dafalgan codeïne.
De derde dag ging alles mis. Ik had extreem pijn en kon niets ertegen doen. Mijn mond ging niet open, ik had een heel vieze smaak in mijn mond (maar dat is wel normaal gok ik), kon mijn tanden niet poetsen en kreeg niets binnen. Ook was mijn rechter wang extreem opgezwollen en mijn linker wang was een klein beetje minder opgezwollen. De dag erna ben ik dus naar de huisarts gegaan en hij heeft mij antibiotica en ibuprofen voorgeschreven omdat het bleek dat ik een ontsteking aan beide kanten had en dat het erger aan de rechter kant was. Ik weet niet hoe dit komt want heb de eerste 3 dagen NIETS gegeten en alleen water gedronken uit de schrik. Ook heb ik niet gerookt terwijl ik een roker ben. Nog steeds rook ik niet btw.
Maar goed nu is het al een paar dagen later en ik gebruik alles zoals de dokter het zei en ik poets mijn tanden, spoelen en noem maar op. Het gaat veel beter. De zwelling is wel wat minder maar nog steeds zeer hard. Ook heb ik nu van die witte wondjes gekregen in mijn mond en rond mijn keel..

Nu is mijn vraag eigenlijk dat ik vandaag nog steeds pijn heb. Het is wel te verdragen maar helemaal niet prettig. Heeft iemand zo iets meegemaakt? En hoelang duurt het totdat het helemaal genezen is? Daarmee bedoel ik dus dat mijn mond echt open kan gaan en ik wat kan eten..