Pijn en nabloeding

Author:
Pentarou
Posted:
zo, 06/05/2022 - 10:18
Hallo,

Afgelopen vrijdag heb ik twee implantaten laten plaatsen. Aanvankelijk leek dit goed te gaan, ik had immers al eerder een implantaat laten plaatsen en ik had er geen pijn of bloeding van. Het valt me echter op dat deze implantaten niet bolvormig zijn zoals mijn vorige. Hoewel ik vrijdag en zaterdag pijnvrij was, had ik in de nacht van zaterdag op zondag ineens hevige, bijna ondragelijke pijn. Vanmorgen werd ik wakker met mijn kussen en mond vol bloed en ontdekte dat er een zwartachtige bolvormige bloedprop(?) op een van de implantaten zit. Ik zie ook wat vers bloed naar buiten komen.

Het is natuurlijk zondag en Pinksteren als zoiets gebeurt, dus ik ben genoodzaakt het hier te vragen. Is dit normaal, en waarom ziet dit er zo anders (niet bolvormig) uit dan de vorige keer?
Attach
Tandarts_Richa…

Het kan zijn dat er nu een ander soort implantaat geplaatst is vandaar een ander vorm. Het ziet er idd niet rustig uit. Bel naar de praktijk waar de implantaten geplaatst zijn. Luister het antwoord apparaat af voor informatie over spoeddienst.
zo, 06/05/2022 - 19:25 Permalink