paniek

Author:
chanelleke
Posted:
di, 11/19/2013 - 19:00
Ik heb eindelijk mijn goedkeuring voor onder implantaten. Hier heb ik heel erg naar uit gekeken maar nu komt het.. ik ben op het punt om het niet te laten doen! Door wat te lezen op internet kwam ik tegen dat het bij 5 tot 10% fout kan gaan door zenuwen die ze kunnen raken met het implantaat. Ervaringen van die mensen is niet mis!! Ik ben verschrikkelijk bang nu en denk er serieus overna om de ingreep niet te katen doen, en maar zo een beetje aan te tobben. Ik heb in het verleden heel veel zenuwen pijn gehad en moet er niet aan denken om mijn leven lang met die helse pijn te blijven lopen! Is er ook een onderzoek waardoor ze dat kunnen uitsluiten dat er nog zenuwen lopen? Of zie ik nu beren op de weg? Ik ben er echt ziek van en krijg paniek aanvallen.
vV

5tot 10 procent? Echt niet...maar goed is nog geen. 100 procent succes. Je loopt echter ook risico morgen bij oversteken aangereden te worden....is dat dan een reden maar niet meer op straat te komen?
En bedenk dat je alleen de negatieve verhalen hoort, die overgrote meerderheid zonder problemen schreeuwen het niet van de daken namelijk, helaas eigenlijk.
di, 11/19/2013 - 19:13 Permalink
chanelleke

Dus volgens u klopt 5 tot 10 % niet?
Bij mij zou ook een stukje bot weg gehaald worden om ook een steg dan te kunnen plaatsen.
Ik ben Door deze verhalen echt bang geworden, maar ik begrijp uit u woorden dat dat niet nodig is om me zorgen te maken? Die paniek aanvalken zijn echt erg
di, 11/19/2013 - 19:23 Permalink
vV

Het succespercentage onder is 98 procent. Die 2 procent betreft niet alleen zenuw raken, ook legio andere zaken. Een hard cijfer hoeveel daarvan de zenuw betreft heb ik niet maar dat cijfer staat in ieder geval heel ver weg van 5 tot zelfs 10. Maar 100 pr garantie is er dus niet.
Als je dat wilt moet je heel stil in een kist gaan liggen, dan weet je zeker dat je niets overkomt.
Beetje flauw misschien. Hopelijk heb je professionele hulp voor die angstaanvallen. En wees er ook duidelijk over richting implantoloog, kan hij er rekening mee houden..
di, 11/19/2013 - 19:33 Permalink
chanelleke

Dankjewel voor je reaktie.
En idd lees je altijd de negatieve dingen.
Maar zoals ik al schreef heb ik in het verleden veel zenuwpijn gehad in mijn mond dat dit me echt beangstigt. Ik ga het ook zeker bespreken met de kaakchirurg. Ben normaal niet bang uitgevallen maar hier schrok ik erg van en was zo blij met mijn goedkeuring! Nogmaals dank
di, 11/19/2013 - 19:45 Permalink
vV

zelden een site gezien met zoveel onzin erin. maar zoals ze zelf zeggen: zij richten zich met name op de negatieve effecten/resultaten/complicaties. Die worden dus uitvergroot.
Wat mij met name stoort is een aantal pertinente leugens die er staan....
Vergeet die site ajb, is niets wetenschappelijks aan.
wo, 11/20/2013 - 08:07 Permalink
chanelleke

Nu snap je miss iets beter mijn angst.
Met toeval kwam ik deze site tegen en schrok er toch wel erg van!
Zoals ik al zei in het verleden heel veel zenuwpijn in mijn mond gehad, ondanks trouw naar tandarts en mondhygiëniste te zijn gegaan. Dus niet door verwaarlozing of angst van de tandarts. Dus ik weet wat pijn is en wil daar niet meer naar terug.
Maar u woorden geeft een burger moed!
wo, 11/20/2013 - 09:18 Permalink