opzwelingen [ glandula sublingualis] onder de tong

Author:
Jackman
Posted:
ma, 12/27/2010 - 11:27
Hallo beste mensen

Ik heb eigenlijk een vraag over een opzwelling onder de tong [ glandula sublingualis ] na het plaatsen van twee implantaten in mijn onderkaak.
Om bij het begin te beginnen bij mij hebben ze vorige vorige week [ 21 dec 2010 ] twee implantaten geplaatst in mijn onderkaak. Naar mijn mening is alles goed verlopen weinig of geen pijn gehad, alleen een klein beetje napijn na de uitwerking van de verdoving. Ik neem netjes alle medicatie [ Amoxilline ] in, kuur was gisteren op, en spoel 2 keer per dag met Prio Aid.
Mij werd verteld dat na een dag of 5 alle zwellingen zouden zijn verdwenen, maar de opzwelling onder mijn tong gaat maar niet weg.
Heb sinds gisteren een klein beetje een droge mond en een rare smaak.
Ik vertrouwde de zaak niet en ben vandaag [ 27 dec ] naar de huisarts geweest die heeft het bekeken en die vertelde mij dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat alles er prima uitzag.
Wie heeft soortgelijke ervaringen ? Kan het inderdaad geen kwaad ?

ps: mijn tandarts was vandaag afwezig dus ben maar naar de huisarts gegaan
Jackman

Ik heb de raad van Lieneke eens geprobeerd en wat zuurtjes gegeten, nou ik kan je wel vertellen dat er speeksel genoeg word aangemaakt en als ik met mijn vingers een beetje knijp komt er ook speeksel vrij, ik heb zover ik weet ook niet echt een droge mond alleen een beetje een schrale keel dus ra ra.
De klieren blijft opgezet, dus vandaag [29 dec] toch maar een afspraak gemaakt bij de tandarts om er maandag even na te laten kijken, lijkt me nooit verkeerd.
wo, 12/29/2010 - 19:12 Permalink