Onsteking kaak 2 dgn na wortelpuntbehandeling

Author:
IngevR
Posted:
za, 02/17/2007 - 13:58
DEZE TOPIC STAAT OOK BIJ PROBLEMEN TANDEN EN KIEZEN

Op maandag heb ik een wortelpuntbehandeling ondergaan. Mij viel op dat de tweede verdovings injectie extreem veel pijn deed, alsof deze iets raakte wat niet zou moeten?

Na de ingreep ben ik met pijnstillers naar huis gestuurd, spoelmiddel heb ik niet gekregen (volgens NVMK is dit wel gebruikelijk) op donderdag ontwikkelde ik koorts en kreeg een keiharde bal in mijn wang (tegen het operatiegebied aan) donderdag avond kreeg ik antibiotica voorgeschreven en nieuwe pijnstillers. Het is nu zatermiddag en ik gebruik nog 3 pijnstillers per dag, ik heb nog steeds koorts en kan maar enkele uurtjes uit bed. Wanneer ik op ben, ben ik duizelig en zeer moe.

Ik heb er een slecht gevoel over, dit hoort niet zo te gaan, maar ik weet niet wat er mis is. Ik heb een heel vieze smaak in mijn mond, alsof er viezigheid lekt uit de onsteking in mijn wang. Die onsteking zit niet onder mijn kies, maar rond de incisie die gemaakt is.

Graag raad! Tevens ben ik diabeet en vatbaar voor onstekingen dit heb ik voor de operatie ook aangegeven. Eigenlijk had het al beter moeten gaan maar dat is helaas niet zo. Ik maak mij erge zorgen.
Newtan

Antibiotica moeten de doorslag gaan geven. Rust en pijnstillers geven doorgaans ook verbetering.
Maar bij diabetes mag je de genezingstermijn rustig verdubbelen of verdrievoudigen. Dus een week ben je er zo mee zoet.

Tsja en wat er gebeurd is????
Dat kan alleen degene zeggen die de operatie uitgevoerd heeft.
za, 02/17/2007 - 16:49 Permalink