Naar Friesland?

Author:
Kees V
Posted:
vr, 05/14/2010 - 18:31
Beste mensen,

Ik woon in Zuid Holland, en ben bij een implantoloog voor 2 implantaten.

Nu heeft de implantoloog mij specifiek verwezen naar een kaakchirurg in Friesland.
Dit is natuurlijk erg ver weg, maar hij zei dat de chirurg daar veel ervaring heeft met dit soort operaties (er is een wat ingewikkelder operatie nodig, met botreconstructie en er is een vergroeiing. De mucosa beweegt bij ademhaling).

Nu heb ik dus een vraag:
Is er niet een kaakchirurg die (voor mij) dichterbij zit en die ook veel met dit soort operaties werkt en die goed bekend staat?

Als ik daar inderdaad in zeer goede handen ben dan ben ik uiteraard bereid om naar Friesland te reizen (maar ik ben wel bang voor eventuele complicaties en dat ik dan met zeer pijnlijke mond naar Friesland moet rijden).

In de brief die de implantoloog mij stuurde bij de verwijzing schrijft hij dat hij mee zal helpen bij de operatie in Friesland. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet denken. Het lijkt zo alsof hij voordeel heeft van zijn eigen verwijzing en daarvoor mij helemaal naar Friesland laat reizen. Maar dat vind ik een erg negatieve uitleg. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat daar inderdaad een goede zit, met wie hij goede ervaringen heeft.
Eigenlijk zou ik ook willen vragen naar de ervaringen met de betreffende kaakchirurg maar namen noemen ligt op dit forum erg gevoelig, daarom doe ik dit niet en noem ik ook geen plaatsnamen.

Is er iemand die antwoord heeft op mijn vraag?
Bij voorbaat dank!