morgen maar terug?

Author:
joke50
Posted:
zo, 01/13/2008 - 05:55
Ik heb hier bijna alles gelezen over implantaten maar alle topics zijn positief ook wat betreft napijn, ik wacht deze dag maar af ( kan niet anders tis zondag) en morgen ga ik de praktijk eens bellen en vragen of er een foto gemaakt kan worden en of ik mn tandarts hierover kan spreken. Sinds woensdag is de pijn wel minder geworden maar ik werd vandaag toch weer om 5 uur wakker met pijn :smt010 . Dit had een week vakantie moeten zijn met het prettige vooruitzicht op een klikgebit,,,,,,,,, :smt010
joke50

He he, toch een beetje kunnen zeggen wat ik er van dacht, ik was boos omdat er dingen gebeurde tijdens de behandeling die niet besproken waren , oa een rand bot weg halen. Volgens de tandarts is dat bijna standaard. De pijn hoort niet, eerst zei hij dat het wel kon maar nooit gezegd werd om patienten niet af te schrikken maar even daarna zei hij dat het toch niet hoorde..........er is gekeken maar dat ziet er normaal uit, nu wachht ik vol spanning op de uitslag van de foto, hij belt als er wat is en anders niet ( heerlijk de hele middag naast de foon) Ter geruststelling van iedereen die nog moet, heftige napijn hoort er dus eigenlijk niet bij, ook niet het allergisch zijn voor de verdoving ( adrenaline) maar goed dar had ik ook al last van! Ik ben mn verhaaltje weer kwijt.........Joke O ja, hij heeft nu ook een antibioticakuur voor geschreven.
ma, 01/14/2008 - 14:01 Permalink
joke50

17 maart terug voor mn nieuwe gebit, ben nu 2 dagen geheel pijnvrij en das wel erg lekker! De hechtingen lossen vanzelf op dus die heeft tie laten zitten. O wat ben ik blij dat de pijn weg is en ik mn ondertandjes weer terug heb. Door de hele situatie ook een goed contact gekregen met mn tandarts, hij geeft me alle informatie, we hebben samen ook de foto bekeken en dat geeft een goed gevoel. Dus mocht er hier iemand zoeken naar pijn na implanteren implantaten, het kan wel maar gebeurt bijna nooit! Ik ben blij dat ik het achter de rug heb ! :smt006
do, 01/17/2008 - 09:38 Permalink
Nicolien

Hoi Joke,

Ik zit in hetzelfde schuitje als jij, van de week ook mijn ondertandjes weer gelukkig terug gekregen na een week zonder. (2 implantaten op 7 jan. gehad) Maar hoe komt het dat jij pas in maart je klikgebit krijgt?
Bij mij lopen gelukkig de afspraken achter elkaar door, dat is 7 keer naar de implantoloog en dan moet het klaar zijn.(18-02)
Vervelend dat jij zoveel pijn hebt gehad, dat is mij gelukkig bespaard gebleven. Weet je nu ook waarom je zoveel pijn hebt gehad. zat er iets niet goed....de hechtingen gaan irriteren??
Ook bij mij moest er wat van het bot afgehaald worden en ook mijn implantoloog zei dat dat normaal was. Daar heb ik nadien ook geen last van gehad, wel van de plekken waar de verdoving gespoten was. Dat gaf een soort blauwe plekken gevoel.
Ik hoop voor jou dat nu alles echt voorspoedig gaat, want er is niks zo vervelend dan een pijnlijke mond!!

succes!!

Nicolien :smt006
do, 01/17/2008 - 13:23 Permalink
joke50

Mijn tandarts beweert dat de implantaten 2 maanden lang niet te zwaar belast mogen worden, dus ze moeten eerst goed ingegroeit zijn voor er een nieuw ( het echte) gebit komt, Mijn oude ondergebit mag ik ook nog geen hele dagen dragen, liefst met eten nog niet enz. Wel naar mn werk en zo..dus zo zal iedere tandarts zn eigen methode hebben......fijn dat jij geen pijn gehad hebt. Toch sinds ik er zelf over praat blijken er meer te zijn met erge napijn, das voor mij een prettig gevoel, ik vond mezelf al een aansteller....veel plezier met je tandjes he...
do, 01/17/2008 - 13:29 Permalink