Mondgeur na trekken verstandskiezen

Author:
rvmp
Posted:
za, 10/07/2006 - 15:41
Beste Tandarts.nl,

Afgelopen dinsdag zijn er bij mij 2 verstandskiezen getrokken. Beide aan de rechter kant. De onderste had weinig zin om eruit te komen en de kaakchirurg is dan ook totaal 20/30 minuten hiermee bezig geweest.

Het heeft al met al ongeveer een 3 dagen ligt gebloed. Op dit moment bloed het niet meer, echter heb ik wel last van een vreemde mond geur.

Het ziet er niet rood uit en het is ook niet gevoelig/pijnlijk. Ik voel erg eigenlijk niks tot erg weinig van.

Is dit normaal? ik spoel op dit moment met listerine.

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet,
Ronald van der Meer
Traveller

Heb je toevallig ook een rotsmaak? Ik had destijds een hele nare geur van de zichzelf oplossende hechtingen (die bij mij zichzelf niet oplosten, ook niet na twee weken). Die hechtingen bleken bij mij een rotgeur te veroorzaken. Heel veel sterkte en in geval van twijfel even je kaakchrirug bellen!

Traveller
za, 10/07/2006 - 19:06 Permalink
rvmp

Bedankt voor je reactie. Ik heb een paar jaar geleden last van tandvleesontsteking gehad en daar kwam een hele nare geur vanaf die ik zelf ook kon ruiken.

Deze geur ruik ik zelf niet. Mijn vriendin helaas wel. Ik zal maandag even contact opnemen met de kaakchirurg om het te dubbel checken.

Mocht iemand anders nog iets weten, hoor ik dat natuurlijk ook graag.
za, 10/07/2006 - 19:26 Permalink
Mrdilly

Ik had er ook last van. Dus terug geweest naar de kaakchirurg voor controle. Bleek er voedselresten in het gat te zitten. Dat hebben ze er toen uitgespoten en kreeg ik zo'n spuitje mee om het gat zelf te spoelen.

Ook de hechtingen waren totaal doordrenkt van de koffie ;)
za, 11/11/2006 - 15:47 Permalink