mijn kin word kleiner en kleiner, weet iemand hier iets over

Author:
wesli
Posted:
di, 12/01/2009 - 14:21
een kin die achter uit gaat???? ooit van gehoord???

toen ik klein kind was stond mijn kin juist veel naar voren net als die van me oma, iedereen zei altijd je hebt een oma kin, op jonge leeftijd heb ik een beugel gehad, na mijn beugel stonden mijn tanden keurig. en mijn kin was niet meer zo groot.

maar enkele jaren later. Is mijn kin steeds kleiner geworden het lijkt alsof ik geen kin meer heb. Hoe kan dit? is er een iemand die hier een verklaring voor heeft. ik heb nu ook een openbeet. En als ik mijn mond dicht doe krijg ik putjes in mijn kin.

Het ziet er niet uit zo kinloos. Wat vreemd is hoe kan een kin kleiner worden. In het begin merkte ik er niks van omdat het heel langzaam ging en nu zegt iedereen wat ben je dun in je gezicht mensen hebben niet door dat het mijn kin is.
Maar denken dat ik ben afgevallen maar ik weeg al jaren 55/56 verandert nooit.

Nu ben ik naar een kaakchirurg geweest die zei je bent niet goed behandeld door je orthondontist.
en de verklaring hoe mijn kin naar achteren is gegaan: is volgens hem dat mijn kin is gestopt met groeien, daarna zei hij je je spieren trekken je kin naar achteren, hij wist het ook niet maar zei dat het een migrotnatie kan zijn. maar ik ga nu naar een ander chirurg heb in januari een afspraak het is even wachten.