Kleine bovenkaak

Author:
Cobi
Posted:
wo, 10/25/2006 - 15:59
Hallo,

ik heb even een vraagje, mijn vriend zit er al zijn hele leven mee dat zijn 2 voortanden ver naar voren staan. ( de tandarts zei laatst dat een beugel niet veel zal helpen, omdat de bovenkaak te klein is) nou vraag ik me af ( of ja, mijn vriend eigenlijk) hoeveel zoiets nou zou kosten?
Om de bovenkaak een andere stand te geven ofzo zodat de voorste tanden naar achter gaan. Aankomende keer bij de tandarts wil hij eigenlijk ook een verwijzing gaan vragen voor de kaakchirurg.

gr cobi
Wendyy

Ik heb ook een te kleine boven kaak, en ik heb een verbreding gehad

alles bij elkaar zal echt wel duur zijn, maar heb het allemaal vergoed gekregen zowel oparties als beugels

als hij er last van heeft meot hij er gewoon vaart achter zetten en een brief naar verzekering sturen enzo vragen of hij het vergoed kan krijgen... maar ik denk als je de prijs zou willen weten even bij tandarts of chirugie kan vragen want die weten dan wat er meot gedaan worden en zeggen hoeveel


Kuss Wendy
do, 10/26/2006 - 19:18 Permalink
Djes

Hoi,

Ik heb ruim 3 weken geleden m'n bovenkaak laten verbreden, najah dat moet je zelf doen door elke dag te draaien zodat de kaak breder wordt.
Om dit zelf te gaan betalen is echt veel te duur!!!
De kaakchirurg en de ortho kunnen je eerst precies uitleggen wat er allemaal moet gebeuren, daarna kun je het bij de verzekering aanvragen samen met de kaakchirurg en de ortho die daar mee instemmen waarom dit nodig is.
Zelf krijg ik ook alles vergoed.
Succes ermee!!

Groetjes Djes
za, 11/11/2006 - 11:37 Permalink
Cobi

bedankt!
We hebben 2 weken terug een verwijzing gehad voor de orho, maar hij is pas in april ongeveer aan de beurt. Dus dan zullen we wel zien wat er gaat gebeuren.
do, 12/07/2006 - 14:03 Permalink