Kies wordt verwijderd door kaakchirurg

Author:
Denise85
Posted:
do, 07/05/2007 - 13:55
Phoe,kom ik net thuis van de tandarts.
geen enkel gaatje maar een afgebroken kies moet er uit!
Maar de tandarts kan deze niet verwijderen en dus moet ik naar de kaakchirurg!
Ik ben zo bang!
Heeft iemand ervaringen met een kies eruit laten snijden?

Groetjes
Newtan

Ja.
Dat kan je het best laten doen door iemand met veel ervaring. Een kaakchirurg voldoet daaraan. Dan heb je minder te vrezen dan van een tandarts die zich niet zeker van z'n zaak voelt.
zo, 07/08/2007 - 00:04 Permalink
vanhell

hoi,

ik ben vanmiddag naar de kaakchirurg geweest om een kies te laten trekken . de kies brak af en de wortels moesten er uit gesneden worden. ik heb er echt niks van gevoeld, ik was erg bang maar het is me 100% mee gevallen. probeer je niet te druk te maken. je wordt goed verdoofd.
veel succes.
ma, 07/09/2007 - 22:59 Permalink
linn

Ik heb ongeveer 30 uur geleden mijn linker 2 verstandskiezen laten weghalen bij de kaakchirurg. De bovenste was er binnen 1 seconde uit. de onderste ging ook binnen een paar minuten..het deed wel een klein beetje pijn omdat mn tandvlees een beetje ontstoken was en dat kan niet verdoofd worden..ik heb ongeveer 8 verdovingsprikken gehad..Waar ik bijna niks van voelde.
Binnen 20 minuten stond ik buiten (met tijd voor verdoving etc erbij)..ik heb ongeveer 3 uur met een zak ijs tegen mn wang aangezeten.. en een uur met een gaasje op de wond. Nadat de verdoving uitgwerkt was ben ik begonnen met yoghurt te eten en te drinken. Nu meer dan een dag later heb ik nergens last van (mn wang is ietsje dik en stijf). Ik doe ook zonder pijnstillers want het doet echt totaal geen pijn!

als ik de garantie had dat het met de andere kant hetzelfde zou gaan, dan zou ik er morgen weer zitten!.
do, 08/16/2007 - 14:41 Permalink