Kies trekken na abces

Author:
richard.ruiter
Posted:
ma, 12/29/2008 - 19:27
Twee weken geleden ben ik na klachten bij mijn tandarts geweest. Mijn zenuw bleek dood te zijn en moest verwijderd worden. De tandarts heeft dat heel netjes gedaan. Mijn vulling had ze weggehaald en het gat moest open blijven. Antibiotica kuur gehad van 6 dagen en nu vandaag kreeg ik last van een bultje onder mijn kies.

Vanwege de drukke tijd moest ik vandaag naar een noodtandarts. Ik wil geen woorden vuil maken aan hem, maar laat ik wel zeggen dat ik weg ben gegaan voordat hij mijn kies kon trekken. Ik twijfel heel erg aan zijn kunde mede door wat gesprekken die ik per ongeluk te horen heb gekregen.

Hij zei dat het een abces was en dat ik nog wel eens dood kon gaan er aan. Hij was zelfs bereid plaatjes te laten zien van overleden mensen die aan een abces overleden waren. Ik ben realistisch, want als mijn kies getrokken moet worden dan is het maar zo. Zoals ik al zei ik twijfel gewoon aan de praktijk en zit nu met mijn linkerdeel van hoofd verdoofd dit te typen :P

Wat ik vooral op dit forum tegen kom is dat het open gesneden moet worden of het moet vanzelf weggaan.

Heeft iemand een verhelderend antwoord voor mij? De tandarts heeft een klein beetje bezorgd gemaakt namelijk. Morgen probeer ik weer mijn eigen tandarts te bellen voor een second opinion. Alvast bedankt!