Kaken knakken / scheuren

Author:
emnen
Posted:
do, 06/09/2016 - 02:11
Hallo.

Een tijdje geleden kon ik opeens mijn kaken knakken. Hoe ik het als beste kan beschrijven is alsvolgt. Ik druk een vinger op de plek tussen mijn oorlel en het bovenste deel van mijn onderste kaak. Vervolgens druk ik mijn kaakspieren mijn onderste kaak helemaal naar voren terwijl ik met mijn vinger druk op de plek die ik net aangegeven heb. Wat er dan gebeurt is dat ik een scheur hoor. Het is net alsof ik ergens een scheur in maak. Daarnaast is het ook nog fijn en voelt het heerlijk om te doen. Ik kan dit niet constant maar 1, 2 a 3 keer per dag. Soms kan ik het ook een hele dag niet. Ook lijkt de scheur zich telkens weer op te vullen waardoor het gene waar de scheur in komt steeds sterker word. Dit hele stuk wat ik geschreven heb gaat over de rechterkant. Nu begint de linkerkant ook te werken. Vreemd maar waar is het serieus echt fijn om te doen. Soms komt er zelfs een smaak vanaf als ik dat met mijn tong naar ongeveer die plek toe ga dan proef ik een fijne smaak. Heel bizar.

Aangezien ik nergens op Google hier iets over kon vinden en alleen maar vragen zag die over pijn gingen, heb ik besloten om dit met jullie te delen. Zoals ik zei, het doet geen pijn maar het is fijn.

Kan iemand mij hier wat wijzer over maken? Ik heb hier namelijk een slecht gevoel bij maar het is verslavend. Net zoals vingers knakken. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie hier van weten denken.

Groet,

Emnen
Attach
slechtetanden

Als iets aan je lichaam een scheurend geluid geeft, of een knakkend/knappend geluid, is het vaak niet goed. Het is bijvoorbeeld ook niet goed om vaak je vingers te knakken. Ik zou mij niet afvragen wat het is, maar ik zou mij afvragen hoeveel schade ik hier door krijg, en hoe ik zou kunnen afkicken.
do, 06/09/2016 - 13:36 Permalink