Kaakverbreding bovenkaak

Author:
Noelleke
Posted:
di, 02/26/2019 - 21:45
Goedenavond,
Ik weet dat hier al vaak topics over zijn hier, maar niks recent. Alles is anders nu en dus ook verzekering en vergoeding.

Heeft hier iemand ervaring en kan mij iets meer vertellen waar ik kan verwachten. De operatie, de zwelling, het aandraaien, ziek van werk noem maar op.

Ik ben niet eens bang voor de pijn, misschien wel een beetje dat mijn gezicht veranderd. Ze willen na 1 jaar ook mijn onderkaak en paar mm naar voren plaatsen. Er is weinig te vinden erover en wat er is, is jaren oud...

Wie wil iets meer mij delen?

EDIT:
Mijn aanvraag voor ostetotomie en bijbehorende orthodontie is afgewezen. Operatie is nog in behandeling ma as r geen beugel. Ik de brief van CZ staat reden van afwijzing is dat het vaak samen moet gaan met een specialist.... uhm wie is dan degene die de operatie uitvoert en mijn klacht is niet vergelijkbaar met een hazenlip. Het is een stuk van 3 regels waarbij de reden hazenlip in 4 zinnen vermeld, net is anders geformuleerd. De ortho was het er totaal niet mee eens en erg verbaast dus heeft bezwaar ingediend.... nu afwachten.

Heeft hier iemand ervaring mee en dan met name een goede uitkomst?