Kaakoperatie gehad

Author:
Rufes
Posted:
ma, 08/22/2011 - 21:42
Hallo!

Vorige week maandag heb ik een kaakoperatie gehad. Op foto`s van de orthodontist was een zwarte vlek te zien vanaf mn voortanden tot mijn achterste kies aan de linkerzijde. Ik heb een afspraak gemaakt bij de kaakchirurg. Deze zouden in eerste instantie mijn tandvlees open snijden om te zien wat het was. Het had een cyste kunnen zijn of een holle ruimte. Het bleek een holle ruimte te zijn in mijn kaak.

Ze hebben mijn tandvlees opengesneden vanaf mijn voortanden tot de achterste kies. Ze hebben de holte geïrriteerd om het te laten vullen met bloed en weer dichtgehecht door mijn kaak heen. Het bloed in de holle ruimte moet ervoor zorgen dat de ruimte verdwijnt.

Inmiddels is de ingreep nu een week geleden. Ik kreeg te horen dat de pijn in combinatie met ibuprofen zo weg moest zijn. Echter heb ik na een week nog hevige pijn in mijn kaak. De wond zelf ziet er zeer goed uit, en is niet ontstoken. Ibuprofen (600) helpt ook niet meer. Ik heb ze de gehele dag geslikt met tussenpozen van 5 uur. Echter verdwijnt de pijn niet meer.

Wat is nu raadzaam om te doen? Ik heb deze week geen gelegenheid om naar de kaakchirurg te gaan, aangezien ik vanaf overmorgen op kamp ga naar de Ardennen. Ik zit te denken om naar de huisartsenpost te gaan in het ziekenhuis. Maar of deze iets kunnen doen?

Of is het gewoon afwachten omdat het logisch kan zijn dat deze ingreep aardig wat pijn veroorzaakt?

Alvast bedankt