Kaakchirurg gezocht na drama botopbouw

Author:
Brigges
Posted:
za, 06/18/2011 - 11:53
Goedemorgen,

Ik heb vorig jaar een botopbouw gehad in mijn bovenkaak. Ik heb een ongeval gehad, waardoor een stuk van mijn bovenkaak is verbrijzeld en ik 6 tanden ben kwijtgeraakt.
Ik ben in een kliniek terechtgekomen en zij hebben een botopbouw gedaan met kunstbot. Dit is gaan onsteken (werd pas open gemaakt nadat ik het al 5 keer had aangegeven en we 2 maanden verder waren). Alles is mislukt en op dit moment heb ik nog een gat in mijn gehemelte wat dicht moet groeien.
In de kliniek kunnen ze niets meer voor me doen en verwijzen ze me naar een kaakchirurg, omdat er dan bot uit mijn heup zou moeten worden gehaald en dit in mijn bovenkaak moet worden gezet. Op mijn vraag bij welke kaakchirurg ik dit het best kon laten doen (ben nu natuurlijk huiverig en wil écht dat het goed gebeurd), zeiden ze letterlijk 'dat weten we niet, moet je zelf zoeken, hier is je dossier'.

Dus bij deze, wie o wie heeft goede ervaringen? In welk ziekenhuis? Bij welke kaakchirurg? Zou ik echt in een academisch ziekenhuis dit moeten laten doen of kan dit ook in een streekziekenhuis?

Een hoop vragen dus, waar jullie hopelijk antwoord op hebben.

Alvast bedankt!
Groeten, Bri
tecla

Ik heb botopbouw gehad in het academisch ziekenhuis in Groningen en ik ben voortreffelijk behandeld.

Als je ff kijkt hier op dit forum en je kijkt bij "botopbouw gehad" oid ...zijn er vast meer die je bepaalde ziekenhuizen kunnen aanraden....

Verder wil ik wel even zeggen dat ik het HEEL erg voor je vind dat het zo gelopen is en dat het met kunstbot mislukt is...
Nu heb je weer 'n lange weg te gaan...

Sterkte ermee.

groetjes van Tecla
ma, 06/20/2011 - 20:05 Permalink
vV

ik zou om te beginnen deze kliniek op een melding bij de IGZ tracteren, want een patient op deze manier met een kluit in het riet sturen en het dossier overhandigen met de mededeling "'zoek het zelf maar uit"" gaat wel heel erg in tegen de zorgplicht die men is aangegaan door u te behandelen.

verder hangt het ervan af waar u zoekt, voor mijn tip zie pm.
di, 06/21/2011 - 09:46 Permalink