Hoe gaat een kaakoperatie feitelijk in zijn werk?

Author:
Ryanne
Posted:
zo, 08/15/2010 - 18:34
Ik heb sinds 3 maanden een slotjesbeugel en moet straks een dubbele kaakoperatie aan. Mijn bovenkaak moet gekanteld worden en mijn onderkaak naar voren geplaatst. Ik heb diverse voor en na foto's gezien en realiseer me dat ik de kaakoperatie echt nodig heb voor een "perfect"gebit maar ik schrik ontzettend van de diverse berichten dat je misschien wel een jaar na de operatie nog aan het herstellen bent. Ook de foto's van net naar de operatie schrikken me enorm af.

Ik kan tot nu toe nergens op het net vinden hoe de operatie feitelijk in zijn werk gaat, hoe groot zijn de wonden? lopen die langs de hele rij tanden en kiezen zowel boven als onder?

Ik heb wat meer info nodig zodat ik me hier alvast op kan voorbereiden heb A gezegd en nu moet B nog, maar eigenlijk ben ik ontzettend bang. En dat ik terwijl ik een volwassen vrouw ben... De kaakchirurgen doen het overkomen als een peuleschilletje maar hoor liever de echte ervaringen!
ortho4dich

Goed dat je een operatie overweegt.

groet remco

ik kan tot nu toe nergens op het net vinden hoe de operatie feitelijk in zijn werk gaat, hoe groot zijn de wonden? lopen die langs de hele rij tanden en kiezen zowel boven als onder?

Ik heb wat meer info nodig zodat ik me hier alvast op kan voorbereiden heb A gezegd en nu moet B nog, maar eigenlijk ben ik ontzettend bang. En dat ik terwijl ik een volwassen vrouw ben... De kaakchirurgen doen het overkomen als een peuleschilletje maar hoor liever de echte ervaringen![/quote]
do, 08/19/2010 - 19:30 Permalink