Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Help:, hevige keelPijnklachten na trekken verstandskiezen | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Help:, hevige keelPijnklachten na trekken verstandskiezen
Sabine1987
Offline
Laatst gezien: 10 maanden 2 dagen geleden
Geregistreerd: 11/28/2019 - 09:14
door Sabine1987 do, 11/28/2019 - 09:25
#1

Goedemorgen, ik ben inmiddels ten einde raad en hoop dat hier iemand is die mijn klachten herkend en weet wat hiermee te doen.

Vorige week woensdag zijn mijn verstandskiezen aan de linkerkant getrokken (boven ging prima, onder lag op zijn kant in de kaak en is eruit geboord) er zat een chronische ontsteking onder welke eruit is geboord.
TM vrijdag was de pijn goed te doen met 3x Ibuprofen 600mg en 4x paracetamol 1000mg
Vanaf zaterdag begon ik meer pijn te krijgen, en vanaf zondagavond kom ik niet meer uit met de pijn medicatie. Ik heb maandag voor de zekerheid antibiotica gekregen, hoewel er geen pus zichtbaar was. De blauwe verkleuring en zwelling zit helemaal in mijn keel. De kaak zelf doet geen pijn, maar mij keel aan de linkerkant, achteraan de tong en richting strottenhoofd. Het slikken is zo ontzettend pijnlijk, ik kan nog steeds amper eten en ben inmiddels 3kg afgevallen. Gisteren opnieuw naar de kaakchirurg geweest, de hechtingen zijn verwijderd en opnieuw gespoeld: geen bijzonderheden
Wel was mijn keel wat rood. Advies: wederom aankijken of de kuur gaat werken... Tramadol erbij gekregen voor de hevige pijn, maar ook deze helpt niets.
Ik heb geen koorts, maar dit heb ik nog nooit gehad.
Ik ben zelf bang dat er een ontsteking in mijn keel zit, zo voelt het ook. Mijn amandelen heb ik al lang niet meer. Inmiddels begin ik radeloos te worden omdat ik continu maar af moet wachten met hevige pijnen. Inmiddels kan ik ook niet meer voor mijn kinderen zorgen.
Als het niet verbeterd vandaag dan mag ik morgen weer bellen. Zelf wil ik eigenlijk vragen of de kno arts mee kan kijken naar de keel, maar ik weet niet of dit raar is?