heel veel last na speekselklieronderzoek

Author:
m@ris
Posted:
di, 03/01/2011 - 11:47
Ik heb gisteren een sialogram laten maken bij de kaakchirurg n.a.v. speekselklierklachten. Het onderzoek ging op zich prima, het was vervelend maar goed te doen. En helaas was mijn vermoeden dat er iets niet goed was met de speekselklieren ook juist. Er waren 2 forse verwijdingen te zien op de foto.
Nu heb ik sinds dat onderzoek echt weer enorm veel last van die klier (linkse oorspeekselklier) bij het eten. enorm dik en pijnlijk worden, en komt er ook wat witte troep uit, bij de uitgang.
Ik moet pas over 6 weken weer terugkomen omdat de kaakchirurg zei dat zo'n onderzoek soms ook weleens verlichting kan geven van de klachten en dat moet ik dus even afwachten (aangezien beide oorspeekslklieren niet in orde zijn, kan ik ook het verschil voelen)
Pas daarna gaan ze verder kijken, evt. bloedonderzoek

Maar ik merk alles behalve verlichting juist. Mijn wang doet op de plek waar de verdoving geprikt is behoorlijk zeer (die reactie heb ik eigenlijk standaard op verdoving) en op die plek is het ook rood met een witte plek. Maar vooral de klier zelf zet enorm op als ik ook maar iets eet en wordt flink pijnlijk.
Mijn vraag is of dit normaal is of dat ik toch even terug moet bellen?

Gr Mariska