Hechtingen na 3 dagen eruit?

Author:
linn
Posted:
za, 08/18/2007 - 21:45
Beste..

Ik heb 3,5 dag geleden mijn linker verstandskiezen laten verwijderen..ik heb totaal nergens last van gehad..geen pijn etc..toen ik vandaag eens goed in de spiegel keek zag ik een wit stukje op mijn wang zitten..Ik ging er even met de tandenstoker langs (op mn wang dus) en toen had ik in ene de hechting in mn hand!! dit lijkt me niet echt normaal na 3 dagen!..het bloed niet en doet verder nog steeds geen pijn. Maar wat moet ik nu doen? Moet het opnieuw gehecht worden of moet ik maar gewoon zo doorgaan??

Als iemand hier een antwoord op weet hoor ik dat graag!

Groeten
Spiegeltje

De kaakchirurg heeft waarschijnlijk hechtingen gebruikt die vanzelf oplossen. Bij u is dat wat sneller begonnen dan gemiddeld (1-2 weken) maar het is niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken. Het komt wel vaker voor. U hoeft het niet opnieuw te laten hechten. Als het geen pijn gaat doet en u krijgt geen vieze smaak in de mond gaat het de goede kant op met de genezing van de wond.
za, 08/18/2007 - 23:51 Permalink
Irfan

Beste Linn,

Na 3,5 dag de hechtingen eruit is wel wat sneller dan in andere gevallen hechtingen oplossen. Echter na 3 dagen hebben de hechtingen hun werk, het na elkaar toetrekken van de lappen tandvlees zodat het kan genezen, wel gedaan. Voor de zekerheid kun je even bellen met het ziekenhuis, daar kennen ze jouw situatie beter.

Groet Irfan
zo, 08/19/2007 - 15:05 Permalink