fistel in bovenkaak

Author:
lobo
Posted:
wo, 11/21/2007 - 10:57
Hallo.

Ik heb al meer dan 10 jaar last van een fistel in mijn bovenkaak. Ik heb 2 keer een wortelpuntbehandeling bij 2 verschillende tandartsen gehad en deze hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd.
Ook ben ik 2 keer door een kaakchirurg behandeld en toch is telkens weer de ontsteking teruggekomen. De kies waar het om gaat is in slechte staat en zou behandeld moeten worden dmv een kroon of een restauratie, maar mijn tandarts wil daar nog niet aan beginnen zoland de ontsteking niet verdwenen is. Ondertussen wacht ik al 10 jaar en de kies ziet er lelijk uit en is te zien als ik lach ( grijze amalgaamknoop: geen gezicht ).
Wat adviseren jullie me om te doen. Kies er toch maar uit trekken?
Groeten.

Lobo.
vV

en zowaar een antwoord binnen het uur! :wink:

ja inderdaad, met wat er allemaal gebeurt is met d ekies zonder resultaat> trekken en iets anders in de plaats, afhankelijk van de buren brug of implantaat met kroon bv.
wo, 11/21/2007 - 12:51 Permalink
vV

ok en wel (zwaar) gevuld, of ok en helemaal gaaf?? in het eerste geval is een conventionele brug waarschijnlijk optie nr 1 qua kosten en snelheid, in het andere geval is er mi eigenlijk maar 1 echte optie, nl implantaat en kroon. Zonde nl om 2 gave tanden/kiezen te beslijpen voor vervanging van 1.
wo, 11/21/2007 - 17:14 Permalink