ervaring klik/kunstgebit - mijn kiezen maken mij ziek!

Author:
bella_zonder_lach
Posted:
zo, 03/10/2013 - 16:07
Hallo,

Chronische pijn en ontstekingen in mijn kaak, verpesten mijn leven( ben net 30)

in 2001 heb ik een zeer vervelende ervaring gehad met mijn tandarts(, gezien de staat van mijn gebit ben ik toen niet meer heen gegaan.
alleen merkte ik dat ik niet meer durfde, op een gegeven moment begonnen kiezen af te breken in 2007 is er een kies getrokken en een paar gaatjes gevuld dit is gebeurt onder algehele narcose in Alkmaar. Alles is verder goed gegaan alleen ja de afhandeling en de betrokkenheid miste ik daar wel, zeker omdat ik ook nog aan de andere kant en kies getrokken moest worden.

Mijn verstandskiezen nee geen probleem die gaan geen problemen geven, hij heeft zelfs gezegd die komen niet door!!
In 2008 kwam de eerste, gelukkig aan de kant waar mijn kies getrokken was dus mijn laatste kies had ruimte om iets op te schuiven.

nu 2013, een lach die niet verder komt dan een glimlach, eten doe ik liever niet want kauwen is niet prettig.
en toch wil ik wel naar een tandarts die de tijd neemt, een tandarts die mij misschien wel wil helpen aan een kunstgebit, nu weet ik dat tandartsen gezonden tanden niet weg willen halen maar ik wil het zo graag, geen gezeur meer.

geen pijn!

Is er misschien een tandarts in Noord-Holland die mij verder wil en kan helpen in het gehele traject, want mijn andere verstandskies verdrukt mijn bovenkant en in mijn onderste kaak groeit hij compleet overdwars.

Op dit moment even geen kaakontsteking en zelfs mijn fistel aan die zijde is weg.

Tevens wil ik aan mensen vragen hoe zij een geheel klik/kunstgebit ervaren?

Alvast bedankt,

Bella zonder lach