Enorme pijn!

Author:
Linsey_96
Posted:
zo, 02/24/2019 - 20:03
Beste lezers,

Ik ben nu ruim 1,5/2 week geleden geholpen in Geldrop bij de kaakchirurg om mijn verstandskies (lag horizontaal) eruit te halen.
Een aantal jaar geleden aan de andere kant gehad, dit was ontstoken geraakt maar die pijn is niks vergeleken met dit keer.

De eerste 1-2 dagen gingen wel redelijk, een heel dik gezicht maar met par cof/ibu was het nog vol te houden.
Na een aantal dagen werd de pijn steeds heftiger . Ik zat toen op zo’n 10 par en 10 ibu(slecht voor de maag/darm maar op dat moment zag ik geen andere optie) per dag.
Toen kwam ik de nachten niet meer door en contact opgenomen met de SEH. Zij schreven mij tramadol voor.. helaas icm par/ibu nog steeds niet kunnen slapen.

Vorige week woensdag terug naar de kaakchirurg, Arts luistert totaal niet naar mijn verhaal maar goed.. hij wilde me een monojet meegeven om het gat schoon te maken. WAT EEN ONZIN dit heb al vanaf dag 2 meerdere keren per dag gedaan, maar hij zal t wel eens goed schoonmaken zei die.
En nee hoor er kwam niks uit t gat. Wederom naar huis gestuurd met tramadol, dit keer lang werkend.

Inmiddels slik ik 4 ibuprofen 400mg, 8 para coff 500/50 mg en 2 tramadol maar de pijn is niet te houden. de nachten kom ik niet door en de pijn lijkt steeds erger te worden. Daarnaast ben ik zo misselijk als een hond de hele dag.

Ik heb ook het idee dat het niet op de plek is waar mijn verstandskies eruit is maar juist helemaal achteraan waar onderkaak (bot) en bovenkaak bot elkaar raken.
Tijdens het verwijderen van de kies heeft hij voornamelijk moeten boren. ik voelde het boren niet maar de druk was zo groot dat ik dacht dat hij Mn kaak uitelkaar trok en ik denk niet dat ik echt kleinzerig ben, want heb al 5 operaties gehad aan kruisband en andere dingen in Mn knie maar stelt niet veel voor met dit..

Ik denk ook niet dat het niet veel nut heeft om terug te gaan naar deze kaakchirurg gezien ik me niet serieus genomen voel door de arts. Daarnaast zei hij ook dat als ik over 3 weken nog last had ik maar een keer moest terug bellen..
Ik heb van 2 assistentes die mijn verhaal kennen het vermoedde dat het alveolitis (?) is. Echter als ik de verhalen op internet lees is die pijn minder en korter..

Ik ben ten einde raad..
Is dit verhaal voor iemand herkenbaar? Wat is het en wat wordt eraan gedaan?