Een gebit, wat een hel

Author:
Mieketje
Posted:
vr, 06/07/2019 - 16:55
Hoihoi,
Ik ben nieuw hier maar heb al veel gelezen. Sinds woensdag behoor ik ook tot de gebitdragers. Wat ik heel moeilijk vind aangezien ik nog maar 37 jaar ben. Ik heb onder volledige narcose alle boventanden laten trekken en kreeg gelijk een imediaatprothese.

Sinds woensdagnacht ben ik echter super misselijk. Het gebit lijkt overal te knellen steekt precies in mijn keel. Alles heeft een vieze smaak en het puntje van mijn tong staat precies in brand.

Het enige positieve zijn de mooie witte tanden als ik in de spiegel kijk. Verder kan ik niets positiefs bedenken en huil ik mij te pletter. Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?

Pijn heb ik vooral bij het in of uit doen om te spoelen. Het is die maagpijn en misselijkheid die me uit mijn slaap houdt!het gebitje heeft geen voorkant va daar denk ik dat ik constant het idee heb dat ik ga stikken.

Tandtechnicus is met vakantie dus daar kan ik pas dinsdagavond naartoe. Woensdagavond weer naar de kaakchirurg om de draadjes eruit te laten halen.

Zijn er nog die zo een vreselijke maaglast hebben en maar niet aan het idee van het gebitje kunnen wennen? Ik weet dat ik geduld moet hebben maar ik hou het echt niet vol ik zou het liefst jet gebitje uit doen en noooooit meer in doen....