Bottransplantatie bovenkaak

Author:
NicoNel
Posted:
ma, 03/27/2006 - 12:29
Goedenmorgen Allemaal,

Afgelopen vrijdag heb ik te horen gekregen van mijn kaakchirurg dat ik een bepaalde kaakoperatie zal moeten ondergaan ivm inplantaten. Doordat er te weinig bot is zal hij bot vanuit mijn heup verwijderen.....hoe het allemaal in zijn werk gaat, komt nog omdat ik eerst een tijdje fysio moet krijgen om mijn kaakgewrichten wat rustiger te krijgen. De hele bubs gaat op medische indicatie maar ik ben toch erg bang dat ik zelf nog bij moet betalen wat gewoon niet gaat. Ik ben bijna al mijn kiezen kwijtgeraakt tijdens de zwangerschappen en zware medicatie.
Ik wil er graag meer over weten en heb natuurlijk al het een en ander hier zit te lezen en ben behoorlijk geschrokken over het feit dat het niet zomaar een operatie is en dan klaar.......
Nu ben ik al jarenlang chronisch ziek( rugaandoeningen en gewrichtsproblemen) en heb daardoor al erg veel pijn en slik daarom dus ook veel pijnmedicatie, zoals morfine en injekties ed. Ik heb de afgelopen jaren al meedere malen verzocht aan een tandarts of de hele boel er niet uit gehaald kon worden en ja dan maar een kunst gebit......dat wordt steeds afgewezen. Ik zie heel erg tegen dit hele gebeuren op daar ik al zoveel problemen heb met lopen, pijn en botten/gewrichten.
Die chirurg heeft wel het een en ander gevraagd wat mijn aandoening is maar kan dat een reden zijn om het af te wijzen?
Ondertussen lees ik hier verder en hoop op reakties!
groetjes,
nel