bang voor kiezen trekken

Author:
vanhell
Posted:
do, 06/28/2007 - 12:55
ik moet al snel naar de kaakchirurg om een kies te laten trekken. ik ben vreselijk bang voor trekken, 12 jaar geleden moest er ook een kies uit, ik werd toen zo naar dat ze me met natte doeken hebben gewassen zodat ik niet flauw viel. nu denkt de tandarts dat 1 wortel los is van de kroon. wie heeft er ervaring met zo iets ?
waarschijnlijk moet ook het ijzerwerk wat er nog zit van mijn kaakoperatie er uit. het zit er al 10 jaar in maar geeft nu problemen, o.a veel ontstekingen bij de wortelpunten.
Volkertje

Ik denk dat je nu veel meer problemen hebt en dat je enorm opgelucht zult zijn als die kies eruit is :wink:
Zelf ben ik ook niet zo'n held bij tandartsen hoor. Ik ben ook een keer van mijn graatje gegaan :o
Heel veel sterkte!!

Groetjes van Volkertje.
do, 06/28/2007 - 17:15 Permalink
vanhell

ik ben nu van plan om de 3 andere kiezen die aan die kant staan er uit te laten halen. de tandarts wil bij 2 kiezen een wkb doen maar het is maar de vraag of het dan goed komt. bij de kies die er nu uit moet heb ik dat ook gehad en moest ik 15 keer naar de tandarts omdat het bleef ontsteken, ik zie dat niet zitten. je bent dan heel veel geld kwijt en straks misschien allemaal voor niks en moeten de kiezen er alsnog uit. ik ben nu moed aan het verzamelen . soms wordt ik gewoon misselijk van de zenuwen.even niet aan denken dus.
do, 06/28/2007 - 20:41 Permalink
vanhell

ik ben bij de kaakchirurg geweest. de kies is er uit. het viel me alles mee. de kies brak wel af en de wortels moesten er uit geboord worden, ik heb echt helemaal niks gevoeld. niet te geloven dat het ook zo kan. ik had ook een vreselijke aardige kaakchirurg, hij maakte allerlei gekke geintjes en stelde me zo op mijn gemak. ik zou als er weer een kies uit moet zeker proberen of de kaakchirurg het mag doen.
di, 07/10/2007 - 08:59 Permalink