Apexresectie

Author:
angeliquev
Posted:
wo, 06/19/2013 - 06:04
Ik heb 8 dagen terug een apexresectie gehad (linksachterin onderin de achterste kies),nu heb ik toch een paar vraagjes :

1.Is het normaal dat niet alleen mijn gezicht bont en blauw werd maar ook mijn keel ? Is trouwens nu wel weg aan het trekken,maar vraag me af of het normaal was,omdat maandag mijn tandarts zeer verbaasd was erover !
2.De zwelling is zondag afgenomen,maar er zit nog altijd een heel klein beetje zwelling en ik voel aan mijn kaak een bal,die gevoelig is als ik het aanraak,wat is dat ? Moet ik daarover even de KC bellen ?

Verder gaat de genezing goed. Ik heb totaal geen last gehad van napijn (dat verraste mij !),ik heb geen last van die kies en sinds gisteren vallen mijn hechtingen uit. Tandvlees ziet er moi roze uit,wel een beetje gezwollen,maar daar maak ik me geen zorgen om.
paulb01

vandaag voor vierde keer ooit een APEX. Is heel verschil tussen boven- en onderkaak, onder, veel meer verdoving en veel meer napijn. Ben 52, eerste keer na een knoeier van een tandarts die een mislukte WK behandeling deed, tien jaar geleden. Ik had onderin niet alleen veel meer pijn maar ook ontstoken keel en drie weken goed ziek. Bovenin, veel en veel minder. Niks is erger dan voortdurende druk- of zenuwpijn het zit uiteindelijk in je hoofd he. Ging morgen zo weer liggen in de stoel. Driekwart dag na behandeling en voel me tikkie slap maar gaat allemaal goed komen. Weinig Wondpijn en die ebt in plm 2 weken weg van 100 naar 5% of zo; kaak heeft 6-9 mnd nodig om aan te groeien, alles wat ooit met gierende zenuwpijn ge apexd is zit allemaal nog in gebit en nul pijn meer..

Zoek goede kaakchirurg grote poli of academisch ZH
wo, 08/14/2013 - 21:40 Permalink
angeliquev

Het is nu 2 maanden terug,en mijn linkerkaak,tegen mijn kin aan,is toch weer een tikkie gezwollen geraakt,ik heb nergens last van :o

Is dat normaal,ik sta er stom van te kijken haha
za, 08/17/2013 - 11:02 Permalink
angeliquev

Op die plek was mjn kaak ook gezwollen na de operatie. Maar het zou inderdaad ook kunnen komen van de tweede linksachter,want daar had ik ook klachten van voor de operatie,na de operatie was het spontaan over (raar maar waar). Maarja,ik heb geen klachten ... dat maakt het vreemder haha
za, 08/17/2013 - 12:07 Permalink