Antrum perforatie. 4 weken later

Author:
Marco1603
Posted:
wo, 03/03/2010 - 19:45
Hallo,
Vier weken geleden heb ik een kies in mijn bovenkaak laten trekken. De kaakchirurg heeft toen ook een gaatje in mijn bovenkaak gedicht.
Na een week voelde ik lucht via mijn neusholte mijn mond binnenkomen en ben ik teruggegaan naar de kaakchirurg. Ze heeft even getest of het open was, maar dat was niet het geval.
Nu vier weken later is mijn mond netjes aan het helen. Alle hechtingen zijn eruit en alles ziet er (volgens de kaakchrirurg een week geleden) goed uit. toch werd ik vannacht wakker omdat er weer lucht van mijn neus door mijn bovenkaak in mijn mond terecht kwam.

Ik heb geen pijn aan mijn kaak, ik heb geen ontsteking, ik voel me eigenlijk helemaal prima en heb nergens last van (afgezien van wat "valse lucht"). Toch maak ik me zorgen over dat gaatje.

Zijn mijn zorgen terecht?
Moet ik weer naar de kaakchirurg om het opnieuw te laten dichten en vervolgens weer met een dikke wang te lopen een paar dagen en bijna alle ellende nogmaals te ervaren, of groeit het vanzelf dicht en moet ik netjes mijn tanden blijven poetsen en me vooral nergens druk om maken.

Groetjes,
Marco