Alles getrokken gelijk gebit erop

Author:
NMDwolf
Posted:
wo, 07/26/2017 - 21:38
Afgelopen donderdag 20 juli heb ik vanwege medische redenen alles moeten laten trekken onder narcose. Gebit is er gelijk in gegaan. Eerste 2 dagen flink pijn gehad maar op moment gaat het enigsinds. Wel al 2 x terug geweest voor drukpunten. Nu ben ik op zoek naar tips voor weer te leren kauwen en misschien iets stoms lachen met zo een gebit? Bij mij lijkt het zo geforceerd en on natuurlijk als er ermee probeer te lachen.
Gretadevassy

Ik begrijp je volkomen!! Bij mij is vrijdag de bovenkant en gister de onderkant eruit getrokken en hoppa gelijk het gebit erin!
Hoe gaat het nu? Ik vond mijn gezicht zo veranderd! Mag ik vragen of hoe dat was? En hoe of het nu is?
Ik vind het voornamelijk zo erg omdat heg er dus do anders uitziet!
Lachen doet me pijn en met gapen vloepert het ondergebit los!
di, 08/22/2017 - 20:30 Permalink
NMDwolf

Als antwoord op door Gretadevassy

Nouw hier een aantal weken verder geloof 10 zit ik nu al en plak me gebit eten gaat ondertussen wel weer op hard broidje na of pizza voor de rest kan ik alles eten als ik het netjes klein maak. Volgende week krijg ik een softliner in me gebit zodat het weer beter zit en paar weken erna gaan ze beginnen met het echte gebit. Wat wel duidelijk bij mij is dat ik onder een klik moet/ga krijgen maar daar moet je een jaar voor wachten. Ivm verzekering vergoeding. Mijn mond voelt niet meer te vol aan en valt amper op zegt iedereen. Maar voorlop7nog plakken ook zijn de neeste producten ervan erg vies.
vr, 09/15/2017 - 11:48 Permalink