Allergie

Author:
Parelhals
Posted:
do, 01/22/2015 - 23:51
Ik heb onlangs al mijn amalgaamvullingen (6) laten vervangen door composiet omdat ik last kreeg van mondstroom (battery-effect) door het (bij-) plaatsen van een titaniumimplantaat. Inmiddels ook het implantaat laten verwijderen. Klachten zijn grotendeels weg, maar niet helemaal. Ik blijf last houden van een soort branderig gevoel in mijn mond. Kan het zijn dat ik allergisch ben voor de composietvullingen? En zijn er dan nog alternatieven?
brendalee

Ik heb jaren last ondervonden van ontstekingsreacties op bijna van alles wat ik at of dronk. Het was echt verschrikkelijk!
Vorig jaar door de molen geweest van ziekenhuisbezoeken enz.
Totdat ik mij begon af te vragen of het niet kwam door mijn vullingen. Dus ging ik na wanneer ik naar de tandarts was geweest en wanneer de klachten verergerde.
Ik wist het zeker, het waren mijn composietvullingen die mijn leven ondragelijk maakte....na overleg met mijn biologische tandarts heb ik op eigen initiatief, in samenspraak met mijn tandarts, besloten mijn kronen en dode kiezen, gevuld met composiet, te laten trekken.
Het is nu een maand geleden en ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik heb weer rust in mijn systeem en de zenuwpijn en ontstekingsgevoeligheid zijn voor 75 procent verminderd. Nu kan ik weer genieten van kleine dingen, wat mij steeds meer moeite koste omdat ik mij zo radeloos en onbegrepen voelde.....
di, 03/03/2020 - 10:06 Permalink