Al drie maanden Trismus, paniek!!!

Author:
maris74
Posted:
di, 12/15/2009 - 17:20
Drie maanden geleden zijn er bij mij twee verstandskiezen verwijderd, waarvan 1 operabel. Na de behandeling zaten mijn tanden op elkaar geklemd. Kreeg er niets doorheen. Na drie dagen honger lijden kwam er gelukkig een kiertje tussen, en mijn kaakchirurg vertelde me dat ik flink moest oefenen. Ik heb dus vele malen per dag mijn mond geprobeerd te openen, met kracht. Want volgens die kaakchirurg was dit erg nodig.
Na twee en een halve maand dagelijks lekker forceren kwam ik idd al tot een opening waar 2,5 vinger in konden. Maar op een ochtend werd ik wakker, en bleek de kaak weer aardig dichtgeklapt te zijn. Kaakchirurg vertelde me dat ie niks meer kon doen, maar elke dag werd de opening weer ietsje kleiner. Nu past er nog maar net een vinger in, en begin ik ernstig in de stress te raken. Verleden week voor het eerst naar de fysio geweest, hij gaat wel het een en ander proberen. Maar mag in geen geval meer forceren (en bedankt, kaakchirurg).

Is er iemand die hier ervaring mee heeft, en zijn er vooral mensen die mij op kun beuren??? Die bijv hetzelfde hebben meegemaakt, en bij wie het helemaal goed is gekomen???

Zou jullie heeeeellll erg dankbaar zijn!

Mariska