Afspraak voor apexresectie

Author:
leentjuh
Posted:
di, 08/21/2007 - 19:18
Ik ben vanochtend naar de tandarts geweest en die wees mij door naar de kaakchirurg voor een apexresectie, nou heb ik het ziekenhuis gebeld voor een afspraak en die is gemaakt voor maandag maar word ik dan wel gelijk geholpen of heb je eerst nog een gesprekje met de arts? Wie kan me hier meer over vertellen? Bedankt vast!
hello jozefien

Dit is in elk ziekenhuis anders. vraag er dus even naar! Gewoon bellen. Het feit dat je maandag al kan komen maakt dat het wel op een intake lijkt. voor een apex is nml een langere wachtlijst. Maar misschien is er iemand uitgevallen dus bel ze even en vraag het! Voor een intake kun je alleen gaan , voor een apex zou ik even iemand meenemen. sterkte! :smt006
di, 08/21/2007 - 19:31 Permalink
Spiegeltje

Bij mij was de eerste afspraak ook zonder behandeling.

Iemand meenemen? Nou, ik moet eerlijk zeggen, het is wel een behoorlijke ingreep. Het is bij mij zo'n 12 jaar geleden maar weet het nog goed. Niet dat het pijnlijk was, je voelt niks, maar het is een hoop geboor door bot en dat maakt een enorm lawaai. Ik moest na afloop echt even 'bijkomen'. De verpleegkundige had daar gelukkig oog voor en bood mij meteen een stoel en bak koffie aan om aan te sterken. Wat ik i.d.d. goed kon gebruiken. Toen op de fiets naar huis. Alleen.
di, 08/21/2007 - 20:44 Permalink