abces bij m'n kaak?

Author:
vn26
Posted:
vr, 07/24/2009 - 21:02
Er is ongeveer 2 weken geleden een verstandskies bij mij getrokken nadat ik ontzettend veel last ervan had. Nu had ik tevens een ontsteking daar zitten waar naar mijn mening niet goed is naar gekeken. Er werd toen gezegd het trekt wel weg zodra de kies weg is.

Nu zit ik in Spanje en het is nog steeds niet weggetrokken.. Het voelt een beetje aan als een vulkaan heel hard eromheen en in de binnenkant erg zacht?

Ik heb er niet erg veel last van maar ik wil niet dat het erger wordt. Hoe kan ik dit het beste verzorgen of kan ik dit lek prikken? Ik zal er wel even een foto bijvoegen hoe het er momenteel uitziet.

http://img371.imageshack.us/img371/5615/afbeelding2x.png
vn26

Ik zit nu aan mijn 6e (een na laatste) dag antibiotica. Het heeft het allemaal wel iets minder gemaakt maar het zit er nog steeds vrij duidelijk. Ook groeit er geen haar meer op dat gedeelte wat er dus enorm lelijk uitziet zodra ik me een dag niet heb geschoren. Een tip aan iedereen die dit leest, als je last krijg van je verstandskies meteen laten trekken en niet wachten het is het gedoe achteraf echt niet waard..
zo, 08/09/2009 - 09:55 Permalink