Aanhoudende,erger wordende pijn na trekken verstandskies!!

Author:
RianneD
Posted:
za, 04/01/2006 - 14:14
Goedemiddag, afgelopen woensdag ben ik naar de kaakchirurg geweest omdat mijn verstandskies links onder eruit moest. Daarbij had ik ook een grote ontsteking eromheen,dus zag er al totaal tegen op. Toch gegaan,blij dat hij eruit was, maar nu (zaterdag) heb ik nog steeds onwijs veel pijn die niet te onderdrukken is met hetgeen wat ik van de arts meekreeg (brufen 600mg).Ik heb contact opgenomen met de arts, en die heeft een recept naar mijn apotheker gestuurd voor Tramal. Nu heb ik dat ook gebruikt, maar kan nou niet echt zeggen dat het veel verschil maak. De pijn die ik heb is een onuitstaanbaar drukkend gevoel links onder,trekt door naar mijn oor,kan er niet van slapen, mijn mond kan ik ook steeds minder ver openen, echt ALLES doet pijn. Is dit normaal? Kan iemand mij please vertellen wat ik moet doen?Had mezelf op het ergste voorbereid maar dit niet echt voorzien. Mensen please laat me wat weten, dit gaat niet langer.
Groetjes iemand met PIJN!!!
RianneD

Nou,gister avond contact gehad met de dienstdoende kaakchirurg, die heeft me WEER een recept voorgeschreven, nu voor super sterke antibiotica. Moest gelijk met 2 tabletten starten,elke 8 uur, dus mijn wekker zetten 's nachts, zo veel pijnstillers op dat ik van voren niet meer wist dat ik van achteren nog leefde, toen eindelijk in slaap gevallen. Vanmorgen wakker geworden door pijn in mijn mond, en ja hoor, WEER is mijn kaak dikker!!! Morgen maar naar het ziekenhuis bellen,volgens mij gaat er hier iets helemaal verkeerd!!
zo, 04/02/2006 - 11:05 Permalink
dreamgirlll

zal ik eens wat zeggen...
13 maart heb ik rechtsonder mn verstandskies laten trekken.. na 1 week werd het pas minder en daarna geen last meer van gehad.. Ik heb voor de rest nog wel iedere dag schoongemaakt etc maar sinds vrijdag is mijn wang weer dik... Zaterdag was die nog dikker en deed nog meer pijn en nu op t moment, zondag, is de pijn niet meer uit te houden en kan ik nauwelijks nog eten... Ik bel morgen de tandarts en maak dan zo snel mogelijk weer een afspraak.....
zucht......
zo, 04/02/2006 - 20:32 Permalink
Bliepmiep

Linksonder hier, dit keer valt de pijn wel mee, alleen het hechtdraad irriteert.... en niet zo'n beetje ook.

Vorige keer twee weken met pijn gelopen, wens daarom bovenstaande veel sterkte, je wordt echt gek van die pijn....
zo, 04/02/2006 - 21:43 Permalink
RianneD

Nou, vandaag weer ziekenhuis gebeld, kon om 2 uur langskomen, weer vannacht niet geslapen, en heb WEER een recept. Ik heb nu dus in huis:
-Brufen 600 mg (moet ik 3 keer per dag)
-Paracetamol 500 mg (moet ik 3x2 per dag)
-Tramal (3 keer per dag)
-Clavulaanzuur antibiotica (elke 8 uur)
-Mondspoeling hexa.... (3 keer per dag na het poetsen)
-Waterstof peroxide (ook 3 keer daags)
Nou, zal me in ieder geval niet vervelen,als de pijn woensdag nog niet over is moet ik weer terug komen. Je zou verwachten dat het met al die pijnstillers wel een keer minder zou worden, maar helaas.....
Jullie ook succes ermee....hoop dat het bij jullie wat makkelijker verloopt
ma, 04/03/2006 - 14:55 Permalink